Goed nieuws!! OPEN VANAF MAANDAG 11 MEI 2020

Geplaatst op Categorieën Algemeen

 

vragenlijst Rijksoverheid Corona

A1-Covid-19_Salon-Protocol

Na het positieve advies vanuit het RIVM verwelkomen wij u weer graag per 11 mei 2020.

De gezondheid en veiligheid van onze cliënten en onszelf heeft onze hoogste prioriteit en daarbij voelen wij ons verantwoordelijk om onze cliënten de beste zorg en service te verlenen. Binnen onze massage studio houden wij ons aan alle voorwaarden en richtlijnen, welke zijn goedgekeurd door het RIVM.

Daarmee kan ik zeggen dat je verzekerd kunt zijn van minimaal risico tijdens het ontvangen van een massageOm veiligheid zo veel mogelijk te kunnen waarborgen en het risico tot een minimum te beperken, vraag ik ook van jou om je aan de richtlijnen te houden zodat iedereen de massage studio met een gerust hart kan bezoeken.

De maatregelen zijn pas net wat losser en ik kan mij voorstellen dat je jezelf af vraagt of het wel veilig is om je te laten masseren. Als we de adviezen opvolgen, is dit zeker het geval. Als je behoefte hebt aan een massage, maar je twijfelt nog of je wilt een extra veiligheidsmaatregel, dan kun je er voor kiezen om zelf een mondkapje te dragen. Ook ben ik zelf bereid om op verzoek een mondkapje te dragen.

Behoor je tot de groep kwetsbare mensen dan raad ik je aan om nog even te wachten met het maken van een afspraak. Het Corona virus heeft een grotere impact voor de kwetsbare onder ons, mocht je toch besmet raken. Het geeft je wellicht meer rust om eerst aan te kijken hoe het verloop gaat  na de versoepeling van de maatregelen. Wil je toch graag een afspraak maken, dan kan dit uiteraard. Ik zal dan altijd een mondkapje dragen en extra veel tijd inplannen rond de afspraak. Zie bijgevoegde vragenlijst Rijksoverheid en ons Salon Protocol!

Ontspannen groet, Erna