Extensions

Behandeling Prijs
Nieuwe set wimpers €50
Refill 2 weken €20
Refill 3 weken €25
Verwijderen wimpers €7,50
Wimpers verven €10
Wenkbrauwen verven €7,50
Wimpers verven en wenkbrauwen verven €16
Wimpers verven, wenkbrauwen verven en epileren €20
Eplileren / harsen wenkbrauwen €10
Lash lift €40
Lash lift incl. verven wimpers €45
Harsen bovenlip €8
Harsen oksel €12,50
Harsen benen €20

Extensions in Putten
Studio Suza

Volle wimpers voor een prachtige look

Bij one-by- one wimperextensions worden syntetische wimperhaartjes individueel met de daarvoor speciaal ontwikkelde wimperlijm bevestigd aan je eigen wimperhaartje. Deze wimperextensions verdikken en verlengen het aanzicht van je huidige wimpers. De wimperextensions geven een prachtig, subtiel en natuurlijk resultaat. De wimperextensions zijn daarnaast ook nog verkrijgbaar in verschillende diktes en diverse krullen om het eindresultaat extra natuurlijk te maken.

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, mits je ze met zorg en respect behandelt. Wel ontstaat er tussentijdse uitval door de groeicyclus van je echte wimper. Ook invloeden zoals warm water, verkeerde make-up en ‘ogen wrijven’ slaaphouding, beïnvloeden het volume van de wimperextensions.

Door de natuurlijke groeicyclus van uw wimperhaar kunt u dagelijks wimpers verliezen. Door het verlies van uw natuurlijke wimper (en de daaraan bevestigde extension), raden wij u aan iedere 2 tot (maximaal) 3 weken terug te komen voor een opvulbehandeling. Tijdens deze opvulbehandeling zullen verloren wimperextensions opnieuw geplaatst worden zodat uw wimpers het juiste volume behouden.

Afspraak maken?

Geef uw gewenste datum door via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op