Stoelmassage bedrijven

Stoelmassage

Studio Suza

Het wordt steeds populairder om een stoelmassage aan te bieden voor werknemers binnen uw organisatie. Niet alleen voor de werknemer maar zeker ook voor werkgevers. Zo verhoogt het niet alleen de productiviteit maar kan het RSI klachten voorkomen en/of verlichten. Het ziekteverzuim kan afnemen omdat het een stress verlagende werking heeft.

Meer voordelen van een stoelmassage

Flexibel

Een stoelmassage kan op zeer flexibele wijze worden gegeven, op praktisch alle locaties is dit mogelijk! Er is maar een kleine ruimte nodig om een stoelmassage te kunnen geven. Een gesloten ruimte werkt hierbij wel het prettigst, denk bijvoorbeeld aan een vergaderkamer. Een groot voordeel van een stoelmassage op locatie is dat het kan worden toegepast op de werkplek zelf. Maar niet alleen binnen uw bedrijf, denk ook aan evenementen of bijvoorbeeld de beursvloer: een stoelmassage kan een extra toevoeging zijn aan het grote plaatje!

Laagdrempelig

Een stoelmassage duurt tussen de 15 en 30 minuten waarbij de werknemer zijn of haar kleding aan kan houden. Dit maakt een stoelmassage laagdrempelig en geschikt om op de werkplek aan te bieden. Hierbij geldt ook dat er weinig ruimte vrij hoeft worden gemaakt en er niet veel tijd vrij hoeft worden gemaakt!

Afspraak maken?

Geef uw gewenste datum door via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op